Nieuwe circulaire lijn van Emma

NU verkrijgbaar bij Roba Zaanstad: de eerste zes modellen van de circulaire collectie EMMA Veiligheidsschoenen  Volledig circulair geproduceerde veiligheidsschoenen! Getest op veiligheid voor het milieu, gemaakt in gezonde  arbeidsomstandigheden en extra veilig en comfortabel voor de drager. Alle materialen in de circulaire schoenen hebben een volgende gebruikstoepassing én alle paren zijn voorzien van een materiaalpaspoort, die te scannen is via de QR-code op de schoen. De retourlogistiek van de schoenen wordt geregeld door onze partner COFA. Zo ontstaat er geen afval en draag jij direct bij aan een beter milieu!

IN 2019 ZIJN ALLE EMMA SCHOENEN CIRCULAIR !

Elke circulaire veiligheidsschoen van EMMA bevat een QR-code. Scan deze code met de speciale EMMA Safety Footwear app en u ziet precies welke materialen erin verwerkt zijn. Al deze materialen zijn gekozen om hun lange levensduur en voor elk materiaal is een volgende gebruikstoepassing bepaald. Bovendien zijn de schoenen zélf ook al deels gemaakt van gerecycled materiaal, zoals 70% van de binnenzool, gemaakt van vullingen van oude (auto)stoelen en meubels alsook de veters, gemaakt van gebruikte PET-flessen.

  • Een uitgebreide keuze uit 6 circulaire Emma modellen in verschillende wijdtematen.
  • Elke circulaire schoen voorzien van een QR-code tag met toegang tot een materiaalpaspoort via de EMMA app.
  • De gehele collectie van EMMA Safety Footwear in 2019 circulair.

Met elkaar zetten we de stap naar een circulaire samenwerking. EMMA Safety Footwear is een van de initiatiefnemers en drijvende krachten achter The Positive Footprint. Deze beweging streeft naar transparante productie, een circulaire economie en een positieve impact op mens en planeet.

Download

Check je schoen.
Met de EMMA Safety Footwear QR scanner applicatie is het mogelijk de QR codes in de circulaire schoenen te scannen om uitgebreide informatie over de schoen te krijgen. Zo is er een materiaalpaspoort en een overzicht van de technische specificaties.

Download nu de app voor IOS
Download nu de app voor Android

Deel met uw netwerk:

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.