Polygiene® – stays fresh finish zorgt er voor dat werkkleding langdurig fris blijft ruiken

Tricorp lanceert T-shirts en polo’s met Polygiene BiostaticTM Stays Fresh-technologie voor nieuwe collectie RE2050

De Polygiene® – stays fresh finish zorgt er voor dat werkkleding langdurig fris blijft ruiken. Hierdoor hoeft het minder vaak gewassen te worden en de kleding een langere levensduur heeft. Je hoeft pas te wassen als de kleding vuil is. Dit bespaart water, tijd en energie.

Tricorp lanceert T-shirts en polo’s met Polygiene BiostaticTM Stays Fresh-technologie voor hun nieuwe collectie RE2050. Dit is een serie artikelen waarin pre- en post-consumer afval wordt gebruikt.

Polygiene®-technologieën zorgen ervoor dat kledingstukken langer fris blijven en langer meegaan vanwege de verminderde noodzaak aan wassen. Dit is allemaal in lijn met de visie van Polygiene om de manier waarop we naar producten kijken te veranderen. Van snelle verbruiksartikelen tot duurzame artikelen.

Tricorp heeft een doel voor 100% circulaire werkkleding met een recyclingprogramma waarbij gebruikte werkkleding wordt ingezameld voor gebruik in nieuwe textielproducten. En als lid van Fair Wear Foundation streven zij naar verbetering van de arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie.

Meer weten over Polygiene bedrijfskleding? Neem hiervoor contact op via info@robazaantad.nl of bel naar 075- 642 77 37.

 

Trifork RE2050 Poloshirt

Concealed button closure
Reflective piping
Double stitching

 

Trifork RE2050 softshell bomber capuchon

Afsluitbare borstzak
Verdekte koordstoppers
Afsluitbare zakken
Rib manchet

Deel met uw netwerk:

Comments are closed.