CFA: Samen werken aan een duurzame samenleving!

CFA: Samen werken aan een duurzame samenleving!

Wat zijn wij trots op onze leveranciers die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben! Circulair Footwear Alliance (CFA) is een unieke samenwerking van een aantal schoenleveranciers. Zij hebben de handen ineen geslagen voor een groter doel: een duurzame toekomst en een circulair systeem voor werk- en veiligheidsschoenen. En wij moedigen dit initiatief graag aan!

Door gebruikte werk- en veiligheidsschoenen te verzamelen, ontmantelen en recyclen zorgt de CFA ervoor dat zoveel mogelijk grondstoffen worden teruggewonnen. Na inname van gebruikte werkschoenen worden deze volledig gedemonteerd, op materiaal gesorteerd en vermalen. Een deel van de gerecyclede grondstoffen kan gebruikt worden voor het produceren van andere producten. Zo wordt voorkomen dat grondstoffen uitgeput raken, water- en energieverbruik vermindert, de uitstoot van broeikasgassen wordt gereduceerd en helpen we afval de wereld uit.

Bijdragen aan een circulaire economie? De CFA maakt het makkelijk om werk- en veiligheidsschoenen te verzamelen. Bestel nu via Roba Zaanstad de speciale inzamelboxen via info@robazaanstad.nl.

Deel met uw netwerk:

Comments are closed.