Nieuwe showroom voor Roba Zaanstad

Meer ruimte en meer mogelijkheden

Nieuwe showroom voor Roba Zaanstad

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is onze nieuwe showroom gereed en klaar om bezoekers te ontvangen. Wij hebben gekozen voor een ruimere opzet en een uitgebreid assortiment kleding en schoenen. Zodat u op uw gemak producten kunt uitzoeken en/of passen van o.a. FHB, Tricorp, Fristads en onze andere merken.

Een bezoek inplannen? Vanzelfsprekend bent u van harte welkom om langs te komen in onze showroom! De koffie staat klaar en Mark, Marieke, Theo en Virginia kijken ernaar uit om u te ontvangen. Mail voor het maken van een afspraak naar info@robazaanstad.nl.

Bekijk deze korte video voor een sneak preview van onze nieuwe showroom!

Roba Zaanstad Showroom

Deel met uw netwerk:

Comments are closed.