Cool de zomer in met de juiste werkkleding

Cool de zomer in met de juiste werkkleding

Actie: gratis bedrukking t-shirts en poloshirts!

De warme dagen komen er weer aan en dan is het fijn om comfortabel aan de slag te kunnen. Onze t-shirts en poloshirts zijn perfect om in te werken onder elke omstandigheden. 

UV Block en CoolDry zijn eigenschappen van werkkleding die zorgen voor een ademende werking en bescherming tegen de zon. Dankzij speciale technologische materialen wordt de werkkleding comfortabeler en biedt het bescherming.
Naast de temperatuur een beetje onder controle houden willen we jullie er ook graag heel cool laten uitzien. Daarom is de bedrukking van je werkshirt bij een bestelling nu gratis!
Bij afname van minimaal 5 en maximaal 50 shirts trakteren* wij op de bedrukking!

TRICORP RE2050 POLO’S EN T-SHIRTS MET UV BLOCK EN COOLDRY TECHNOLOGIE

UV Block en CoolDry zijn eigenschappen van werkkleding die zorgen voor een ademende werking en bescherming tegen de zon. Dankzij speciale technologische materialen wordt de werkkleding comfortabeler en biedt het bescherming. Lees in dit artikel meer over het belang van deze twee materialen.

Roba Zaanstad TRICORP RE2050 POLO’S EN T-SHIRTS MET UV BLOCK EN COOLDRY TECHNOLOGIE

BESCHERMING TEGEN DE ZON

Wanneer je veel buiten werkt, is het belangrijk om zonwerende werkkleding te dragen. In tegenstelling tot reguliere werkkleding, is deze kleding UV-werend. Zonwerende werkkleding is, net als zonnebrand, in verschillende factoren verkrijgbaar. De laagste factor (lage bescherming) is 2, die laat 50% UV door en weert dus 50% van UV-straling. De hoogste factor (uitstekende bescherming) is 40+, die weert meer dan 98% van UV-straling en laat dus maar minder dan 2% van UV-straling door. Bij een factor van 40+ is de doorlating van UV-straling zo gering dat het geen nadelige gevolgen heeft voor de huid.

Zonwerende werkkleding bevat dus SPF (sun protection factor), wat in blootstelling aan de zon de huid beschermt tegen nadelige gevolgen. Elke keer als je huid onbeschermd in aanraking komt met de zon, vergroot je de kans op verbranding. Vaak je huid verbranden zorgt voor een verhoogde kans op huidkanker. Werknemers die vaak in de zon werken, zoals hoveniers, moeten zich dus optimaal tegen de zon beschermen. De blote huid insmeren en een willekeurig kledingstuk aantrekken is dus niet voldoende. Wanneer de werkkleding niet zonwerend is, zal er alsnog UV-straling de huid bereiken. Denk eraan dat ook op bewolkte dagen nog steeds UV-straling aanwezig is, wat nadelige gevolgen heeft voor de gezondheid van je huid.

ADEMEND VERMOGEN

Medewerkers die vaak in de zon werken zullen waarschijnlijk ook sneller zweten. Een T-shirt dat het vocht niet goed afvoert is uiterst oncomfortabel. Werkkleding met ademend vermogen is daarentegen bevorderend voor het draagcomfort. Het ademende vermogen van werkkleding is net een natuurkundig proces. Warme lucht of waterdamp (zoals zweet) beweegt zich natuurlijk in de richting van lucht met lagere temperaturen. De temperatuurcontrole die ademende werkkleding bevat zorgt voor het ademende vermogen.

Het duurzame T-shirt en Poloshirt RE2050 heeft een sportieve en moderne belijning. Dankzij het lichte gewicht en de fijne stretchkwaliteit draagt de polo erg comfortabel. Deze shirts bevatten de Polygiene® technologie. Polygiene® is een permanente finish op basis van zilverchloride wat vervelende geuren tegen gaat. Dit heeft als voordeel dat de professional de kleding meerdere dagen kan dragen wat resulteert in minder wasbeurten en dus minder waterverbruik, minder energieverbruik en bovenal behoud van kwaliteit van het artikel. De reflective piping geeft het shirt een sportieve en moderne look en zorgt voor reflectie details. Voor extra ventilatie is onder de oksels mesh doek gebruikt. De kleding is onderdeel van het RE2050 kledingpakket: een duurzaam en circulair kledingpakket. Gemaakt van 92% recycled polyester en 8% elastaan. Dankzij het gebruik van recyclede PET-flessen verbruiken we zo’n 90% minder water tijdens de productie dan bij een polo f t-shirt met virgin polyester! Dit item is verkrijgbaar in de kleuren Ink en Black en in de brede maatrange XS-5XL.

Bestellen of meer weten? Neem contact met ons op via info@robazaanstad.nl.

*Bij aanlevering van uw logo in eps of ai formaat. Bedrukking in 1 kleur (wit). Maximale afmetingen bedrukking: 100cm2 (vanaf 70cm2 is de werkkleding als mogelijke zakelijke kosten fiscaal aftrekbaar).

 

Roba Zaanstad TRICORP RE2050 POLO’S EN T-SHIRTS MET UV BLOCK EN COOLDRY TECHNOLOGIE

Deel met uw netwerk:

Comments are closed.