Oude werkkleding op een verantwoorde manier recyclen!

Collect & recycle is hét platform om oude werkkleding op een verantwoorde manier te recyclen!

Bestel eenvoudig met Collect & Send een inzamelmiddel op de website van Collect & recycle en het transport en recycling wordt geregeld.

Oude werkkleding op een verantwoorde manier recyclen? Dan ben je verantwoord bezig! Nadat de werkkleding verwerkt is ontvang je een uitgebreid rapport, waarop inzichtelijk is gemaakt wat er met de kleding is gebeurd en wat de uiteindelijke besparing is geweest op het milieu. Dit alles vind je terug op je account op de Collect & recycle website. Heb je meer dan 200 kg te recyclen? Dan kijk je samen met Collect & recycle naar de juiste logistieke oplossing met de Collect Big & Send optie.

Heb je nog vragen? Stuur dan een bericht naar Collect & recycle!

RobaZaanstad_Oude werkkleding op een verantwoorde manier recyclen!

Deel met uw netwerk:

Comments are closed.