NIEUW bij Roba Zaanstad: Sparco Red Bull Racing veiligheidsschoenen

NIEUW bij Roba Zaanstad: Sparco Red Bull Racing veiligheidsschoenen

Wie kent Red Bull niet?! Met name in de racewereld staat onze Nederlandse Formule 1 held met Red Bull synoniem voor snelheid. Maar snel betekent niet onveilig! Roba Zaanstad heeft namelijk de Sparco Red Bull veiligheidsschoenen in zijn assortiment opgenomen. En dit nieuws is vers van de pers.
Zo kan je pijlsnel op veilige werkschoenen aan de slag. 

Sparco zegt er zelf over: “Sparco Teamwork: Italiaans design in veiligheidsschoenen. Het merk Sparco is bekend in de racewereld en sinds vandaag heeft Roba Zaanstad de Sparco Red Bull veiligheidsschoen. Niet alleen veilig maar ook modieus.”

Verkrijgbaar in de maten 36 t/m 48. Anti-statische schoen, nubuck leder en HRO nitrille zool.

Mail voor meer informatie naar info@robazaanstad.nl of bel naar 075 642 7737.

RobaZaanstad_Sparco_RedBull 2

Deel met uw netwerk:

Comments are closed.