Vacature Roba Zaanstad: Commercieel medewerker binnen- en buitendienst

Vacature Roba Zaanstad: Commercieel medewerker binnen- en buitendienst

Aan de slag als hét visitekaartje voor onze klanten? Onze klanten helpen bij de keuzes die gemaakt moeten worden in de zoektocht naar de voor hun beste bedrijfskleding. Welke eisen worden er gesteld? Wat voor uitstraling is er gewenst?

Wij zijn op zoek naar een:

Commercieel medewerker binnen- en buitendienst

Wat ga je doen?

Als commercieel medewerker ben jij dé schakel tussen klant, leverancier en je collega’s.

Je hebt dagelijks contact met klanten en zorgt ervoor dat het orderproces vlekkeloos verloopt. In deze interessante en uitdagende rol stel je offertes op en houd je je bezig met de ontwikkelingen op het gebied van bedrijfskleding, schoeisel en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat het klantenbestand verder wordt uitgebreid en dat de bestaande en nieuwe klanten de uitstekende service krijgen die ze gewend zijn.

Belangrijkste taken:

  • Adviseren van klanten over onze producten en mogelijkheden
  • Maken van offertes en digitale voorbeelden van bedrukte kleding
  • Beantwoorden van uiteenlopende vragen van klanten
  • Bezoeken van bestaande klanten en potentiële klanten

Wie ben jij?

Enthousiast, collegiaal en vol energie en doorzettingsvermogen. Je communiceert duidelijk en streeft altijd naar de beste oplossing voor de klant. Je hebt MBO werk- en denkniveau en beheerst de Nederlandse taal goed. Je bent bekend met de computerprogramma’s van Microsoft 365 (Office).

Wat bieden wij jou?

Bij Roba Zaanstad bieden wij jou meer dan een baan. Wij bieden jou de ondersteuning die je nodig hebt om te groeien. Je krijgt een gedegen inwerkperiode om alle facetten van het bedrijf te leren kennen. Wij bieden een fijne werkplek, marktconform salaris en 24 vakantiedagen (op basis van fulltime). Dienstverband van 32-38 uur.

Over Roba Zaanstad

Wij zijn al ruim 30 jaar specialist en groothandel in bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Wij zorgen ervoor dat onze klanten er altijd representatief uitzien en veilig aan het werk kunnen. Dit doen wij voor een tal van opdrachtgevers binnen branches als transport, logistiek, bouw en detailhandel. Wij hebben een open sfeer en hebben een no-nonsense houding.

Herken jij je in bovenstaande en lijkt het je leuk bij ons te komen werken?

Bel (075-6427737) of mail (info@robazaanstad.nl) dan voor 30 September naar Mark Jansen.

Roba Zaanstad BV | Malerstraat 4 | 1531 NW  Wormer | www.robazaanstad.nl | 075-6427737

Deel met uw netwerk:

Comments are closed.