Dierenambulance Kennemerland en Velsen in nieuwe bedrijfskleding gestoken door Roba Zaanstad

DIERENAMBULANCE KENNEMERLAND EN VELSEN IN NIEUWE BEDRIJFSKLEDING GESTOKEN DOOR ROBA ZAANSTAD

Alle relaties zijn ons dierbaar, maar om een rol te spelen in het welzijn van dieren is natuurlijk heel mooi. De vrijwilligers en werknemers van Dierenambulance Kennemerland en Velsen zijn door Roba Zaanstad voorzien van nieuwe werkkleding uitgevoerd in de huisstijl van de organisaties. Van top tot teen gekleed in een selectie kleding en schoeisel die bij hun functie past.

Voor de gelegenheid verzamelde het team zich voor de laatste details bij ons bedrijf. We hebben meteen wat foto’s gemaakt voor ons archief die we graag met jullie delen. En wij kunnen jullie melden dat de onfortuinlijke diertjes maar boffen met deze twee teams. Wat een fijne mensen allemaal en we hebben een toptijd met ze gehad!

Mark Jansen, directeur Roba Zaanstad: “Dat is toch wel wat hoor, circa 80 medewerkers die je mag voorzien van bedrijfskleding. Zodat ze veilig en comfortabel hun werk kunnen doen. En natuurlijk is het geweldig hoe deze mensen zich allemaal inzetten voor het welzijn van dieren. Iedereen bij Roba is trots dat we mogen samenwerken met Dierenambulance Kennemerland en Velsen.”

* Medewerkers van de Dierenambulance met comfortabele broek zodat ze soepel kunnen bewegen bij gewonde dieren. De warme jas met reflectiestrepen zorgt voor veiligheid langs de weg. Speciaal voor Roba Zaanstad schreef voorzitter Gerrit van Egmond van Dierenambulance Velsen nog een mooie brief die we graag met jullie delen.

Roba Zaanstad, Dierenambulance Velsen, Kennemerland

Roba Zaanstad, Dierenambulance Velsen/Kennemerland

Deel met uw netwerk:

Comments are closed.