Fristads

Bel direct T. 075- 642 77 37

Fristads, let’s get to work!

Met een ervaring van meer dan 95 jaar weet Fristads beter dan wie dan ook wat de behoeften zijn van de werkende professional. Functionele, duurzame en veilige werkkleding laat je je op je best functioneren in iedere situatie. Fristads streeft naar meer precisie, efficiëntie en betere prestaties, net als iedere professional. Behaal jouw doelen met beschermende en comfortabele werkkleding van Fristads. Hun ervaring en knowhow maken het mogelijk om de hoogste kwaliteit werkkleding te ontwerpen waarmee jij kan presteren.

Ga voor duurzaam.

Fristads lanceerde eind 2019 de allereerste kledingcollectie ter wereld met een milieuverklaring, Fristads Green. De gehele productieketen is goed bekeken waardoor de totale belasting op het milieu is geminimaliseerd. Er word gebruik gemaakt van gerecycled polyester, een geavanceerde vouwtechniek die het gebruik van verpakkingen verminderd en er zijn innovaties toegepast die de algehele voetafdruk verminderen. De missie van Fristads is om dit door te voeren in het gehele assortiment, zo milieuvriendelijk mogelijk produceren, verschepen en werkkleding te recyclen.

Fristads Fusion, de cross-over collectie.

Geïnspireerd op de autosport, ontworpen om de teamspirit een boost te geven. Creëer gemakkelijk een eenduidig bedrijfsprofiel met Fristads Fusion. Er is keuze uit een breed scala aan modellen en kleuren. De slimme details, zoals verborgen knoop- en ritssluitingen, maken dit een uiterst veelzijdige collectie voor veel branches. Alle kledingstukken zijn goedgekeurd voor industrieel wassen en zijn gemaakt van sneldrogend en vochtafvoerend materiaal.