HaVeP

Bel direct T. 075- 642 77 37

HaVeP Workwear / Protective Wear

Het merk HaVeP bewijst al anderhalve eeuw dat een investering in goede bedrijfskleding zichzelf terugverdient. De strenge eisen die de overheid, opdracht- en werkgevers terecht stellen, vertaalt HaVeP in een breed en diep assortiment werk- en veiligheidskleding.

Het merk HaVeP versterkt bedrijfsimago’s door werknemers te voorzien van herkenbare en representatieve bedrijfskleding. Een hoge voorraadpositie en een professioneel distributienetwerk staan borg voor prima verkrijgbaarheid en snelle leveringen. De bewezen constante kwaliteit van HaVeP zorgt voor een lange levensduur.

Certificering
De strenge eisen van overheid, opdrachtgevers en werkgevers vertaalt HaVeP in bedrijfskleding die optimale bescherming biedt, comfortabel zit en een lange levensduur heeft.
De kleding van HaVeP is uitgebreid getest en gecertificeerd (actuele EN – ISO normen) door erkende keuringsinstituten zoals Centexbel (België) en het Hohenstein Institute (Duitsland).

Breed assortiment
Bij ons kunt u terecht voor het gehele assortiment uit de HaVeP collectie. Zie hieronder een kleine greep uit het assortiment.