Tricorp

Bel direct T. 075- 642 77 37

Tricorp Werkkleding

Tricorp ontwikkelt en produceert werkkleding die robuust, veilig, betrouwbaar en comfortabel is. Daar waar vereist voldoet de kleding aan de aller strengste normeringen.

Tricorp Workwear biedt uitgebreide kledingpakketten met onder andere jassen, broeken en poloshirts. De kleding wordt op een verantwoorde manier in Azië en in Europa geproduceerd. Tricorp is lid van de Fair Wear Foundation, een organisatie die streeft naar goede arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie in landen waar kleding wordt geproduceerd voor de Europese markt.

Naast een Workwear lijn voert het bedrijf een hospitality lijn en een casual lijn.
De workwear bestaat uit sterke, duurzame, comfortabele en eigentijdse kleding. Hieronder vallen veiligheidsschoenen, signalisatiekleding, werkbroeken, etc.

De casual lijn bestaat uit duurzame producten van hoge kwaliteit die een casual look hebben. Te denken valt aan T-shirts, bodywarmers en overhemden in diverse kleuren en ruime maatranges. Bekijk HIER.

De hospitality lijn bestaat uit bovenkleding die verfijnder is gestileerd, met een ruim scala aan kleuren en in dames- en herenuitvoeringen.